TACKOCHHEJ

Tjuue! har lite bad news. eftersom jag är sämst på att deffa så kollapsade jag igår efter en dags kämpande med trötthet. så jag har bestämt mig för att avbryta projekt tjock snubbe blir smal. åt en donken idag. blev tookmätt och är fortfarande mätt.
Men som sagt, jag mår bra. jag är trött bara. grejen var att jag vaknade i tisdags och mådde bajs. verkligen bajs. orkade inte äta frukost för att jag mådde så dåligt. var sjukt dåsig och sleten. sista timmen i skolan gick inte och jag somnade gång på gång fastän jag kämpade för att hålla mig vaken. åkte hem tidigare och svimmade i mitt rum. vaknade till och la mig och sov. sov i en hel dag. kom överens med mamma att lägga av med deffen. <3 älskar min mamma <3
det var det! tack för mig! jag är en vekling, big ballaz play hard! <3

WHATISTHISGYM?

tjululu! sitter här med min flickvän (keso) och njuter av dagen. har varit och gymmat och jag snoddes monsieur olympias (helenius haha) ryggprogram och la till ett par stötar och frivändningar ( <3 ). Innan jag gymmade så stalkade en tjej lite, standard du vet och köpte en såndär musik-hållare-som-sitter-på-armen-grej. funkade bra. tack suss! <3
Slappnation nu!
#gottagetouttahere

SATSHEHEHE

tjululu alla muskeltörstande ladies där ute!  idag har jag gymmat på SATS. Fantastiskt gym! däremot är det jobbigt med så många maskiner och vikter.  Personalen är jättetrevlig och smått lökig. Körde axlar och broest idag, så det var inte så mycket skulle hem och leka med arslet alfonz som ligger och slafar nu. fittnylle. nåja, jag förstår fortfarande inte hur folk kan vara på gymmet i 3 timmar när de bara kör biceps och tuttar. jeeez louise papa cheese! jag fick väl igång 5 olika axel övningar och bänk och någon bröst maskin PLUS 10 min löpning på 1 timme. dafuq är allt jag säger.
TILLBAKA TILL LÖPNING. herregudars, fett roligt! aldrig trott att det skulle suga välhängd balle men jag promenerade 1 min och sen joggade på 10.0 ( vet inte om det är mycket?) sen avslutade de sista 2 på 13.0. 10 min var jobbigare än jag trodde men jag dog verkligen inte. gled in i omklädningsrummet och var nöjd med livet och träningen. TILLS den ej välansade herren bredvid mig bestämmer sig för att föna sin pung 1 meter framför mig och livet var inte så kul längre. PÅ RIKTIGT NÄR DITT KUKHÅR SER UT SOM OSAMA BIN LADENS SKÄGG KAN MAN VÄL TÄNKA PÅ ATT TRIMMA IALLAFALL?! herregudars. jag ger upp om mänskligheten. precis innan jag går ut ur omklädningsrummet så kommer laserturken förbi och lackar på sig själv för att han har hela sin outfit ut och in.
#knasbre
#gottagetouttahere

RSS 2.0