JAGTALARUT

såg precis att jag hade fått bomb med kommentarer. bloggning är crazy jao!
Nicolina, marryme.. MIAMI! menar jag söt tjej
Fritte och den tydligen anonyma kesella terroristen.. RECEPT?!?!?! JAG SPYR PÅ ERA RECEPT KESO PURA HERMANOS!! I LIE I CHEAT I STEAL!! ME RASA
jo så ser jag på saken. Nu ska jag äta snart, mamma (<3) ska kirra nåt lax kör med ris. wunderbar!
det bästa med att deffa är att man kan säga att man deffar! om man tränger sig i kön, "ursäkta det är för att jag deffar!", om man rapar in public," ledsen jag deffar" hahah perfect crime
mind over matter, keso over kesella!
#gottagetouttahere

Kommentarer
Postat av: knarkpeter

din blogg är skitful, varför skriver du som en wigga, det gör det ännu mer svårare att förstå vad du försöker skriva i din blogg och vad menar du med #gottagetouttahere som du avslutar varje inlägg med? men credz till att du orkar deffa! fortsätt så och ge inte upp!

2012-02-08 @ 20:07:28
Postat av: Fritte

Men det kunde man ju förstått, då får Anne gästblogga sina recept! När har vi nästa träning? och när är nästa invägning? i'm soooooo on

2012-02-08 @ 21:14:30
Postat av: zeduck

Fritte, här är receptet: koka ris i riskokare. Använd frysta laxbitar (genomskinlig förpackning). Sätt ugnen på 200 grader. Ta olja i pannan. Lägg på laxbitarna. Salta (använd gärna flingsalt) och peppra. Använd gärna grönmögelost och lägg några bitar ovanpå laxen. Låt stå i ugnen i ca. 35-40 minuter. Istället för ris kan du evt. dela potatiser i 4 bitar och lägga i pannan tillsammans med laxbitarna. Ta lite olja över allt sammans och gärna lite flingsalt. Lycka till!



Vad glad att du gillar min mat, min (deffande) son!

2012-02-09 @ 10:25:39
Postat av: Joshe

Karsten, ska du quota mig så får du iaf langa cred. Förstår du? Fortsätt jobba hårt bror!

2012-02-11 @ 13:40:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0